Tietoa meistä

Mitä RexTV on lyhyesti?

Olemme edelläkävijöitä maailman virtauksien suhteen sekä tieteissä että taiteissa, urheilussa ja maailmanpoliitiikassa.

Mitä RexTV tarjoaa?

Yhteiskunnallisen hyvinvoinnin edistäminen, vanhuksista huolehtiminen, syrjäytyneiden aktivoiminen, vähemmistöjen huomioiminen ja suomalaisen kulttuurisen identiteetin arvostaminen ja perinteiden kunnioittaminen ovat asioita joilla rakennamme yhdessä parempaa ja vahvempaa Suomea.

Journalismi ja ajankohtaiset aiheet

RexTV:n toiminta perustuu riippumattomaan ja itsenäiseen journalismiin. Ajankohtaiset yhteiskunnalliset epäkohdat ovat suurennuslasin alla. Puolueeton objektiivinen asioiden tarkastelu on RexTV:n tavoite. Oikeudenmukaisuus ja yhteiskunnan hyvinvoinnin edistäminen ovat perusarvoja. Maailman uutiset ja eri vähemmistöjen omakielisen uutisten esittäminen kuuluvat ohjelmistoon.

Historia, sivistävä ja kasvattava ohjelmatarjonta

Historiaa valotetaan viimeisimpien tutkimusten valossa. Suomi muuttuu globalisaation myötä ja on tärkeää, että suomalaisuuden perinteiset hienot arvot tuodaan takaisin esille; rehellisyys, nöyryys, rehtiys ja kyky huolehtia ja välittää niin ihmisistä kuin luonnosta. Nämä asiat ovat osa identiteettiämme. Ohjelmatarjontaan kuuluu myös kasvatuksellisia sisältöjä, joissa neuvotaan käytännön asioita esim. vanhuksille ja maahanmuuttajille sekä aktivoitumis-toimintoja syrjäytyneille.

Urheilu

Urheilu on meillä myös edustettuna, mukaan lukien harrasteurheilu ja paikallisetkin tapahtumat. Urheilu tarjontaan kuuluu analyyttisiä asiantuntija paneeleita, nyrkkeilyä, jalkapalloa, jääkiekkoa ja useita muita suosittuja ja jänniä lajeja. Keskitytään myös naisten suosimiin lajeihin ja meditaatio ja itämaisia ja eksoottisia lajeja on edustettuna.

Viihde

Tarjoamme myös vaihtoehtoista viihdettä; älyllistä, sarkastista, mustaa huumoria, ja kokeilevaa tuotantoa. Emme tukeudu vakio-hahmoihin vaan löydämme uusia mielenkiintoisia tuulia ja pysymme ajassa mukana unohtamatta parhaita paloja vanhemmista klassikoista. Kotimaista uutta ja kiinnostavaa vähemmän tunnettua viihdettä tarjoillaan kirsikkana kakun päälle.

Kulttuuri

Kulttuuria seurataan niin mikro kuin makrotasolla eli pienetkin herkkupalat kuuluvat televisiokanavan tarjontaan. RexTV on kiinnostunut kaikenlaisesta älynystyröitä kutkuttavassa taiteesta ja kulttuurista. Myös tuomme uusia tekijöitä esiin ja annamme uusille tulijoille joka saralla mahdollisuuksia näkyä valtakunnallisesti.

Katsojakunta on laaja

Alkuun keskitymme helpottamaan eläkeläisten, syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden selviämisestä jokapäiväisen arjen haasteista sekä jaamme tietoa, ja neuvomme missä tarvitaan ja autamme niitä jotka tarvitsevat apua.

Toki laajennamme katsojakuntaa myös laajemmalle yleisölle kuten nuorille, nuorille aikuisille ja keski-ikäisille. Haluamme loppujen RexTV:stä kanavan jossa on jokaiselle jotain, kuitenkaan unohtamatta pääperiaatteitamme. Suomalaisuus on hieno asia ja olemme avoin ja suvaitsevainen yhteiskunta!

Visio

Kolmanneksi katsotuin
kaupallinen televisiokanava.

Missio

RexTV tarjoaa suomalaisesta kulttuurista ja perinteestä kumpuavia näkökulmia raikkaalla otteella.

Arvot

  • Toimintamme perusta on myötätuntoinen asenne ihmisiä ja ympäröivää maailmaa kohtaan.
  • Menestymisemme riippuu kyvystämme kuunnella yleisöjämme.
  • Ketteryys on organisaatiomme vahvuus.
  • Kunnioitamme ihmisen vapaata tahtoa tehdä valintoja.
  • Kulttuurien ja kielten moninaisuus on rikkaus.